Voetbalacademie

Veel in jezelf investeren en proberen constant beter te worden.

Voetbalacademie van Oostrum – Mercuur

Baas over de bal

Baas over de bal

Op mijn voetbalacademie wil ik jonge voetballers en voetbalsters de kans geven om zich spectaculair te verbeteren. Om dit te bereiken moet je veel in jezelf investeren en proberen constant beter te worden. Natuurlijk moet je talent hebben om dit te bereiken, maar hiermee alleen red je het niet. Uiteraard moet je er echt wat voor over hebben. Om een goede voetballer te zijn of te worden, moet je de baas zijn over de bal!

Basistechnieken

Basistechnieken

Succes bij het de baas zijn over bal is voor iedere voetballer de motivatie en inspiratie om het liefst iedere dag zoveel mogelijk te oefenen met de bal. Je kunt het je misschien niet voorstellen maar er is tegenwoordig bijna geen trainer meer die zijn spelers de individuele acties laat oefenen waar spelers als Van Persie, Messi en Robben hun tegenstanders regelmatig mee hebben gedold. Maar je hoeft geen Messi of Ronaldo te heten om jezelf de basistechnieken eigen te maken. Via honderden speelse balcontacten kan ook jij je deze basistechnieken eigen maken!

Verbeteren

Verbeteren

Ik vind dat jonge spelers niet hard moeten trainen! Niet in de zin van sprinten, rondjes lopen en om paaltjes heen sprinten! Tennisspelers springen toch ook niet over het net? Jonge spelers moeten een bepaalde techniek zo vaak herhalen tot ze deze met een minimum aan inspanning kunnen uitvoeren. Daarna kan zo'n oefening op volle snelheid, met weerstand en met een tegenstander, worden herhaald. Wil jij je echt verbeteren? Heb jij het gevoel stil te staan in je ontwikkeling? Heb jij ook genoeg van onpersoonlijke en onrealistische trainingen? Schrijf je dan nu in als lid van de Voetbalacademie Van Oostrum-Mercuur! Instromen kan op elk gewenst moment! Uiteraard altijd in overleg met de trainer(s) van de Voetbalacademie! Een vrijblijvende proeftraining meedoen? Bel of mail gerust! Tijdstip training Voetbalacademie: Vrijdagmiddag van 16.15 uur tot 17.15 uur. De trainingen worden gegeven in het stadion van FC Emmen!

Michel van Oostrum
Michel van Oostrum
Aanvullende Informatie

Aanvullende informatie

Wat kost het?
€ 360,- per jaar (€ 30,-  per maand).

Wat krijg je ervoor?

Professionele voetbaltraining
Een jaar lang professionele voetbaltraining.
Shirt en bal van de voetbalacademie
Een shirt van de voetbalacademie.
Clinics en andere leuke en leerzame evenementen
Clinics en andere leuke en leerzame evenementen (Tevens korting op voetbaldagen en voetbalkampen).
Aanvullende Informatie

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen kan een aanmelding elektronisch verwerkt worden. Vul je gegevens in en klik op "Aanmelden". Aanmeldingsformulieren worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt per e-mail of telefoon een bevestiging. Tevens verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Voetbalacademie Van Oostrum-Mercuur.

Het lidmaatschap bedraagt €30,- per maand.

Bedankt, uw aanmelding is voltooid! We nemen z.s.m. contact met u op.

Er is iets mis gegaan, probeer het a.u.b. nogmaals.

Wil jij je echt verbeteren? Heb jij het gevoel stil te staan in je ontwikkeling? Heb jij ook genoeg van onpersoonlijke en onrealistische trainingen?
Neem meteen contact op